Festival Atmosféra, Hontianske Nemce, 2. - 4. august 2024

Festival Atmosféra, Hontianske Nemce, 2. - 4. august 2024

Festival Atmosfera

Väčší festival potrebuje väčší produkčný tím. Obsadzujeme veľmi dôležité role, ktoré budú zabezpečovať chod Atmosféry z produkčného hľadiska. Kamoš, kamoška, ak sa medzi nimi nájdeš aj ty, pošli svoje CV našej Eliške Švecovej na eliska@festivalatmosfera.sk

Kedy? Najneskôr do konca marca 2023. 🙂 

PS. Ak sa nenájdeš v ani jednej z ponúk a napadne ti vhodná osoba, budeme vďační, keď nás prepojíš.

Eko manažér/ka

(pred festivalom/na mieste)

Atmosféra každý rok vyrastie na lúke a dlhodobo sa snaží aplikovať udržateľné riešenia. Prírodné sprchy, materiály, ekologické prípravky, dôraz na správnu recykláciu odpadov. Ak ti záleží na udržateľnosti a chceš priniesť na Atmosféru nové ekologické zlepšenia – a zároveň ich vieš aj zariadiť, ozvi sa nám. Práve teba hľadáme. Pozícia ti zaberie max. 10 hodín týždenne, s blížiacim sa termínom festivalu intenzita stúpa, je dobrovoľnícka.

Chcem napísať. Už teraz mám skvelé nápady!

Gastro manažér/ka

(pred festivalom/na mieste)
Máš rád jedlo, máš prehľad o slovenskom streetfoode a zároveň sa považuješ za organizovanú osobu? V takom prípade bude pre teba vhodná rola gastro manažéra. Pred festivalom budeš zabezpečovať prevádzky do gastrozóny – následne s nimi riešiť podmienky a posúvať ich produkčnému tímu. Prevádzkam budeš k dispozícii aj priamo počas festivalu a budeš ich kontaktná osoba. Pozícia ti zaberie max. 10 hodín týždenne, s blížiacim sa termínom festivalu intenzita stúpa, je dobrovoľnícka.

Ja som organizovaný foodie. Píšem mail!

Ak chceš byť súčasťou atmotímu a lákajú ťa niektoré z týchto rol, daj dokopy CV a napíš e-mail našej Eliške na eliska@festivalatmosfera.sk. Budeme radi, keď tak urobíš v blízkom čase (najneskôr do konca marca 2023), aby sme ťa čo najskôr začlenili do tímu.